Άφιξη
Αναχώρηση
Ενήλικες
Παιδιά

COVID - 19

Εκ μέρους του ξενοδοχείου Ναυσικά, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε ότι το νησί της Ρόδου δεν σημείωσε σοβαρά κρούσματα της ασθένειας covid-19 και παραμένει ένας ασφαλής ταξιδιωτικός προορισμός.
Προτεραιότητά μας είναι πάντα η ασφάλεια των πελατών μας. Σχετικά με αυτήν την πρωτόγνωρη κρίση δημόσιας υγείας, το ξενοδοχείο μας παρακολουθεί στενά τα πρωτόκολλα υγειονομικής ασφάλειας που εκδίδονται από εθνικές και διεθνείς αρχές
(ΕΟΔΥ, WHO, ECDC). Λαμβάνουμε λοιπόν όλα τα απαραίτητα μέτρα συμμόρφωσης με τους κανόνες υγιεινής και κοινωνικής αποστασιοποίησης, ώστε να προστατέψουμε την ασφάλεια του προσωπικού και των πελατών μας.

Ειδικότερα:
  • Εξειδικευμένη εκπαίδευση των μελών του προσωπικού μας ως προς τα εθνικά πρωτόκολλα προσωπικής υγιεινής (τακτικό πλύσιμο χεριών, κοινωνική αποστασιοποίηση, ορθή χρήση υγειονομικού προστατευτικού εξοπλισμού κ.α.).
  • Εντατικός καθαρισμός δωματίων και δημόσιων χώρων, με ειδική έμφαση στην απολύμανση σημείων συχνής κοινής επαφής, όπως είναι τα πόμολα, τα κλειδιά των δωματίων, τα τηλεχειριστήρια, το ασανσέρ και οι διακόπτες φωτισμού.
  • Αντισηπτικά υγρά χεριών για τους πελάτες σε κοινόχρηστους χώρους.
Θα σας κρατάμε ενήμερους για τυχόν νεότερες πληροφορίες και οδηγίες.
Σας ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση και τη συνεργασία σας αναφορικά με τα νέα
μέτρα υγιεινής, η εφαρμογή των οποίων είναι απαραίτητη για μια ασφαλή και ευχάριστη
διαμονή στο κατάλυμά μας.
Θα χαρούμε πολύ να σας καλωσορίσουμε σύντομα στο ξενοδοχείο μας!
Ξενοδοχείο Ναυσικά
ESPA